HOLE OF FAME

Stora idrottsprestationer hyllar vi gärna på Karate.se!Alla vet vi att Ghulam Mughal är en erfaren karateka (7 DAN) med över 40 års erfarenhet. Och har man kraft och samtidigt precision i armen skall detta givetvis hyllas alldeles extra.

Ghulam är trots 80+ en golfspelare av klass. Detta visade han 3 juli 2020 på Båstad Golfklubbs nya bana. På hål 8 slog han ett mästerligt slag som slutade med HOLE-IN-ONE. Utslaget skedde med en trä-femma och bollen flög iväg 165 meter, man såg bollen for iväg långt och landade på green mot flaggan. När man kom fram låg bollen i koppen.Medspelare denna dag var en annan välkänd karateka, Magnus Palmquist som tog dessa foton och även var med då Mughal erhöll Båstad Golkklubbs diplom för sin prestation.Chansen att lyckas slå HiO på ett par 3-hål är enligt världens största golfmagasin Golf Digest 1 på 12.750. Nu är det bara för alla andra golfspelande karatekas att gå ut och svinga klubban.

När ni nästa gång på golfbanan lyckas få bollen i koppen på ett slag hamnar ni i Karate.se´s HOLE of FAME! Gäller alla Karatekas. Först in är Ghulam Mughal

Karate.se hyllar denna stronga idrottspresentation.

Vid tangentbordet / Leif Almö

Karate passar alla,
gammal som ung, kille eller tjej. Du måste dock ha fyllt åtta år för att börja träna.


Klubbarna har nybörjare-, barn-, ungdoms- och vuxen- grupper,  i sin tur är uppdelade i bältesgrader för att träningen ska bli så effektiv som möjligt.
 

De flestas mål är svarta
bältet. Men för andra är
detta bara början.

Du börjar med kyu-grader och när du klarar ditt svarta bälte kallas det DAN-grader. Det finns även olika DAN varför du kan fortsätta träna och gradera dig hela livet.

 
 
 
         
SKÅNES KARATEFÖRBUND.
c/o GAK ENIGHET
Fagerstagatan 1, 214 44 Malmö.

  Ordförande Leif Almö
Email: almo [at] scandnet.com
  Drift av webbsida: ScandNet AB
För tekniska frågor om karate.se kontakta
webmaster [at] karate.se