Skånes Karateförbunds Årsmöte #9

På årsmötet kom 15 klubbar för att bland annat lyssna på SKF´s Javier Escalante och ordförande Urban Andersson samt om Japanresa...

På Skånes Karateförbunds årsmöte var även Svenska förbundet representerade!

Delegaterna från 15 Skåneklubbar fick efter årsmötet först höra Javier Escalante, som idag är chefsdomare i WKF och besökt 110 länder, berätta om hur världsförbundet WKF är uppbyggd. Javier passade även på att göra en historisk återblick och presenterade de från Sverige vilka varit knutna till världsförbundet internationellt.

SKF´s ledamot Javier Escalante och ordförande Urban Andersson på kamratmåltiden efter mötet

Därefter var det dags för SKF´s ordförande Urban Andersson att presentera den största satsningen svensk karate gjort på många år då man skall arrangera EM i Göteborg 2021. Urban var på plats även som delegat för Vittsjö Karateklubb.

Ordförande för Skånes Kf informerade kort om distriktets resa till Japan 2020 och meddelade att nytt möte om resan kommer i december 2019.

Årsmötet på Enighet Sportcenter var snabbt avklarat. Det blev återval för alla poster förutom på kassörsposten där Arne Sjöberg efter 30 år bett att få avgå. Ny kassör är Tomas Lindgren, Lunds KK.  (Styrelsen ser du här).

Direkt efter årsmötet avtackades först Arne Sjöberg med applåder och gåva kopplad till karate. Även Ted Hedlund fick en hyllning då han för några veckor sedan fick sitt 8 DAN i Japan.

Efter mötet följde eftersits med sedvanlig kamratmåltid på Vagabond med 15 delegater på plats.

 

 

Förbundsnytt | Datum: 2019-12-02

 
 

Karate passar alla,
gammal som ung, kille eller tjej. Du måste dock ha fyllt åtta år för att börja träna.


Klubbarna har nybörjare-, barn-, ungdoms- och vuxen- grupper,  i sin tur är uppdelade i bältesgrader för att träningen ska bli så effektiv som möjligt.
 

De flestas mål är svarta
bältet. Men för andra är
detta bara början.

Du börjar med kyu-grader och när du klarar ditt svarta bälte kallas det DAN-grader. Det finns även olika DAN varför du kan fortsätta träna och gradera dig hela livet.

 
 
 
         
SKÅNES KARATEFÖRBUND.
c/o GAK ENIGHET
Fagerstagatan 1, 214 44 Malmö.

  Ordförande Leif Almö
Email: almo [at] scandnet.com
  Drift av webbsida: ScandNet AB
För tekniska frågor om karate.se kontakta
webmaster [at] karate.se