VÄLKOMNA TILL ÅRSMÖTE #9

30 november är det årsmöte för Skånes Kf. Efter årsmötet har vi två föredrag: J.Escalante om WKF och OS 2020 och Sk. Kf´s Japanresa.

Till KARATEKLUBBARNA i Skåne

VÄLKOMNA TILL ÅRSMÖTE

Det 9:e årsmötet för alla karateklubbar tillhörande Skånes Karateförbund (SkKF) avseende verksamheten för 2018 + föredrag + måltid:


Välkomna till årsmöte lördag 30 november kl
. 14.00

på Enighet Sportcenter i Malmö


Enligt Svenska Karateförbundets stadgar måste alla klubbar erlägga årsavgift till Skånes Karateförbund. Som meddelades på årsmötet 2018 har de klubbar vilka betalat årsavgiften för 2019 innan 31 december 2018 rösträtt på årsmötet.


Vi behåller den gamla traditionen från Skånes Budo & Kamportsförbund att efter årsmötet anordnas en kamratmåltid för en representant per klubb .


Klubbar vilka ej erlagt sin årsavgift för 2019 och eventuella tidigare år innan årsmötet betalar själva kamratmåltiden. Bara kamratmåltiden kostar mer än en årsavgift.
Se därför till att betala årsavgiften 200:- till bg 400-4479, Skånes Karateförbund. Betala även för 2020 innan 31 december 2019 så har ni rösträtt på årsmötet 2020 som kommer att vara i början på året. Är ni osäkra för vilka år er klubb betalat mejla: arne.helsingborg@telia.com med kopia till almo@scandnet.com eller. Klubbar vilka ej fullgör sina skyldigheter kan till exempel ej deltaga i av SKF sanktionerade tävlingar eller söka bidrag .

Mejla din anmälan till årsmötet. Informera då även om du vill vara med på kamratmåltiden till mustapha@enighet.se senast onsdag 27 november 2019.

Efter årsmötet är två programpunkter:
Javier Escalante, bl.a. ordförande för Sportkommissionen i WKF och SKF satyrelseledamot gör en presentation om WKF karate och OS 2020

Information om Skånes Karateförbunds tränings- och kulturresa till Japan 2020

(Information om årsmötet publicerades 24 oktober 2019 på Karate.se)

Med idrottshälsning

Skånes Karateförbund

Leif Almö

Ordförande


 

 

Klubbnytt | Datum: 2019-10-24

 
 

Karate passar alla,
gammal som ung, kille eller tjej. Du måste dock ha fyllt åtta år för att börja träna.


Klubbarna har nybörjare-, barn-, ungdoms- och vuxen- grupper,  i sin tur är uppdelade i bältesgrader för att träningen ska bli så effektiv som möjligt.
 

De flestas mål är svarta
bältet. Men för andra är
detta bara början.

Du börjar med kyu-grader och när du klarar ditt svarta bälte kallas det DAN-grader. Det finns även olika DAN varför du kan fortsätta träna och gradera dig hela livet.

 
 
 
         
SKÅNES KARATEFÖRBUND.
c/o GAK ENIGHET
Fagerstagatan 1, 214 44 Malmö.

  Ordförande Leif Almö
Email: almo [at] scandnet.com
  Drift av webbsida: ScandNet AB
För tekniska frågor om karate.se kontakta
webmaster [at] karate.se